Kjernevirksomhet

Bolig Betong tilbyr produkter og tjenester direkte til tiltakshaver, eller inndirekte som underentreprenør. Uavhengig av kundeforhold leverer vi et produkt i henhold til Norsk Standard, samt vårt eget interne poengsystem «100mm».

Vi leverer kun 3 produkter.

 • Nybygg av fundament.
  Alle slags fundamenter med dertilhørende isolering og flytende betonggulv under 500m2.
  Overflaten kan enten leveres som «disset», «pusset» eller «slipt». Eller en blanding av pusset og slipt om ønskelig. Vegger og etasjeskiller i betong eller som element kan og leveres.
 • Energirenovering av eksisterende fundament. 
  All slags energirenovering av eksisterende fundamenter. Typisk utgraving av og anlegg mot eksisterende fundament. Der evt vasking, uttørkning av fundamentet med Heatwork, slemming og vanntetting av fundamentet før det etterisolereres med egnet Polysteren produkt.
 • Veskebåren varme.
  Veskebåren varme er et produkt vi tilbyr som underentreprenør til større entreprenlrer som skal støpe i vinterhalvåret. Vi har vår egen HeatWork og vi kan i armeringsfasen av en støp komme og montere PERT rør, slik at riktig herdeforløp kan dokumenteres ovenfor tiltakshaver av betongentreprenøren.

  Vi bruker også heatworken i egenproduksjonen av de samme årasaker, da vi ønsker å levere alle våre produkter av ypperste kvalitet. Vi har som mål å bli best på bruk av Heatworks veskebåren varme system til betongkonstruksjon både for beboelsesformål, men og til andre betongprosjekter hvor korrekt herde temperatur er avgjørende.

  Foruten herding av betong kan vi og løse en mengde andre oppgaver med Heatworken i bygge øyemed.